Home
Up

Följande dagbok återspeglar de anteckningar som jag gjorde i min kalender. Eftersom vi hade kontakt med flera olika sjukhus började jag anteckna för att vi alltid fick frågor om den och den medicinen eller undersökningen. Därför handlar mina anteckningar mest om hur Zowie mår, vilka mediciner hon får och sånt.

1/7 Fredag

Provtagning på AL på förmiddagen. Zowie har ont i knäna och svårt att gå. På eftermiddagen är vi på tandläkarhögskolan för undersökning. Zowie får jätteberöm för sina fina tänder. Hon har aldrig haft ett hål och det ser inte ut som om hon skulle få det nu heller.

2/7 Lördag

Idag åker Lasse och hämtar en kompis till Skunkis: Lemmy, som ska hålla henne sällskap när vi är på sjukhus. Han är en liten trasselsudd Maine Coon med samma födelsedag som Zowie. 

sovandekatter.JPG (670882 bytes)

Skunkis och Lemmy

4/7 Måndag

Blodprov och blodtryck på AL:

5/7 Tisdag

Zowie är hos perukmakaren för att prova ut vad hon vill ha.

6/7 Onsdag

Vi är på AL tidigt på morgonen för provtagning. Vi träffar också den underbara kuratorn Eva som hjälper mig med f-kassan.

8/7 Fredag

Vi åker till Peace and Love i Borlänge för att se Sundström mfl. Vi åker först och hälsar på Tove med familj i Hedemora. Dom hänger med på festivalen.

stefan.JPG (776608 bytes)

Sundström på Peace & Love

På hemvägen blir jag jättetrött av körningen och stannar för att sova lite men lämnar helljuset på. När jag vaknar är batteriet urladdat. Zowie och jag får putta igång bilen.

11/7 Måndag

Provtagning på AL.

14/7 Torsdag

Provtagning på AL.

15/7 Fredag

Till AL för inskrivning på morgonkvisten för ny kur. Om allt går bra får vi komma hem på måndag.

Zowie fick en annan medicin för att förebygga illamående. Den hjälpte inte och hon mådde väldigt illa. 

16/7 Lördag

Ny kur idag igen. Zowie hade ont i njurtrakten på kvällen. Hon fick ytterligare en ny medicin som inte hjälpte mot illamående som den skulle. Jag sa samma som igår att hon hade fått en annan medicin på UAS som hjälpte ganska bra. Det känns så hemskt att se Zowie må dåligt och inte få gehör hos personalen när man vet vad som skulle kunna hjälpa. 

17/7 Söndag

Cytokur idag igen. Zowie har börjat ta citadon mot värken eftersom panodil inte hjälper. Hon mådde illa och kräktes. Hon kunde inte äta på hela dagen. 

18/7 Måndag

Zowie hade värk i njurarna. Hon fick mer cyto. 

19/7 Tisdag

Vi fick komma hem

21/7 Torsdag

Vi skjutsar Kjell och mormor till Vikingline.

22/7 Fredag

Vi skjutsar Kjell och mormor från Vikingline.

23/7 Lördag

Vi åker till landet och Zowie sover hos Andreas.

24/7 Söndag

Jag ringde Zowie hos Andreas vid 9. Då mådde hon illa och åkte hem. Hon hade temp på 38.8. Hon hade kallsvettats hela natten. Lasse och jag åkte hem direkt. När vi kom efter 1 1/2 timme hade hon 40.2 i temp. Hon hade tagit primperan mot illamåendet och citadon mot värken. Hon hade också svårt att gå pga värken i benet. Hon hade värk i njuren, illamående, huvudvärk och ont i magen. Hon var också mycket trött eftersom hon inte sovit på natten pga kallsvetten. 

Vi åkte till AL för blodprov. Zowie hade fått blåa märken på magen. Förklaringen var låga blodplättar. Hon hade också fått beläggning i munnen och fick medicin mot det. Hon röntgade lungorna och vänster sida. Hon gjorde även ultraljud på sidan. Röntgen visade på eventuellt vätska i lungan som kan vara tecken på lunginflammation. 

Zowie blev inskriven på infektionskliniken där man måste stanna på rummet och gå genom en sluss om man ska gå ut/in. Hon fick intravenös antibiotika och febern gick ned, men hon var mycket trött. Zowie fick också glukosdropp (sockerlösning). Hon kunde äta ett äpple. 

25/7 Måndag

Zowies aptit är lite bättre och hon äter lite. Hon har haft dropp hela natten. På morgonen fick hon penicillin. Hon blev lite piggare men hade liknande träningsvärk i benen. Igår hade hon ont i ljumsken. Detta gör att hon har svårt att gå. 

26/7 Tisdag

Zowie vaknar vid 5 med värk i båda sidorna (lungorna?). Hon har 38.3 och tar citodon som får värken att minska. Klockan 6 har hon fortfarande värk och mer feber så jag ringer AL som ber oss komma upp. De sätter in ett mycket starkt antibiotika intravenöst. Zowie gjorde en ny lungröntgen som såg fin ut. Vi fick åka hem vid 14. På kvällen fick Zowie hög feber igen och vi ökade kortisondosen 3 ggr. 

27/7 Onsdag

Vi åker till AL och Zowie får intravenös pencillin. 

28/7 Torsdag

Provtagning, pencillin och läkarbesök på AL.

29/7 Fredag

Zowie var feberfri. Vi åkte till AL för medicinering.

30/7 Lördag

Vi åkte till AL för medicinering.

31/7 Söndag

Vi åkte till AL för medicinering.